++guests++

Monday, August 8, 2011

service buat header korang!

Sempena kebosanan aku semasa berada di maktab dan ikan ku di melaka, aku merajinkan diri untuk membuat satu header baru untuk aku dan si ikan. sempena nama yang diberi oleh beliau Fish and Chip. Chip tak sedap nama tu sebenarnya, khentang lebih kemelayuan. hihih

Aku pun sudah melancarkan satu service membuat header-header blog bagi siapa yang mahu? Kalau mahu!


HEADER BLOG ibarat mahkota ataupun rupa kepada blog kita.

Kalau mahu silalah merajinkan diri untuk comment dan email anda di post ini, Trimas!

RM 10 = 2 atau 3 header
sangat berbaloi-baloi bukan

JADI

jemput lah meng-oder kan header korang

Dijamin bekualiti dan memuaskan hati hati hati

5 comments:

  1. wahhhh...free service ke apa ni...??? haha

    ReplyDelete
  2. wahhh .. manarik .. lina n cik diya berminat neh .. hehe

    ReplyDelete
  3. mai2..lina n diya..design dan tema anda pilih..hehe~mai2

    ReplyDelete